Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
Boozeplace, uw drankenleverancier in de regio Lier!

Plant u een stevig feestje? Of houdt u gewoon van een goed gevulde drankenkast? Boozeplace heeft het grootste assortiment wijnen, sterkedranken, cava en likeuren in de omgeving van Lier!

Wijnen

Boozeplace heeft voor elke gelegenheid de juiste wijn in huis. Van een traditionele Franse tot diverse ongekende wereldwijnen. Ontdek ook ons brede assortiment cava’s en Champagnes!

Sterke dranken

Kom eens langs en ontdek ons duizelingwekkende aanbod aan sterkedranken! Van zeldzame single-malt whisky tot cognac, wodka of gin. Keuze uit honderden verschillende merken!

Likeuren

Een heerlijke likeur geeft uw aperitief of dessert een extra dimensie. Boozeplace is van alle markten thuis: van Pisang Ambon en Amaretto tot Malibu of Ricard!
Specialiteiten

Drankenhandel Lier: wijnen, cava, sterkedranken en likeuren à gogo!

Boozeplace is úw professionele drankenhandel in de regio Lier. Wij hebben zonder twijfel het grootste assortiment sterkedranken, likeuren, wijnen en schuimwijnen uit de regio!

Bent u op zoek naar een originele whisky voor een speciale gelegenheid? Dan kunt u kiezen uit honderden verschillende merken en types. Heeft u een dinertje met vrienden gepland, maar twijfelt u nog over de wijnkeuze? Spring dan even binnen in onze winkel. Zaakvoersters Pegie, Ingrid en hun team geven u met plezier alle info die nodig heeft.

Baat u een horecazaak uit in de omgeving van Lier? Dan worden wij graag uw leverancier. Vraag ook naar onze speciale promoties! Breng eens een bezoekje aan onze website of kom even langs in onze drankenhandel  in het hartje van Lier. En laat u meteen overdonderen door ons enorme en scherp geprijsde drankengamma!

Drankenhandel Lier: ontdek het enorme aanbod van BoozePlace

Boozeplace is dé specialist op vlak van geestrijke dranken in de omgeving van Lier. Wij leveren zowel aan horeca als aan particulieren. Bij ons kunt u steeds rekenen op een stipte levering en een betrouwbare service. Zaakvoersters Ingrid en Pegie staan steeds voor u paraat!

Boozeplace is gespecialiseerd in wijnen uit alle windstreken, sterkedranken, likeuren, champagnes en cava´s. Onder het motto ‘schoenmaker, blijf bij je leest’ bieden wij geen bieren of frisdranken aan. Maar u kunt wel probleemloos bij ons terecht voor allerlei soorten kwalitatieve siropen, jenevers en Champagnes.

Kom eens langs in onze drankenhandel en laat je betoveren door ons duizelingwekkende aanbod geestrijke dranken, wijnen en likeuren!


© 2013-2017 Boozeplace - Tovinal BVBA
Links |
Produced by RegioLeads.be
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Vimeo
  • YouTube
Onze regio's
Contacteer ons
Boozeplace - Tovinal BVBA
Berlarij 26-28
2500 Lier
Tel.: +32 15226002
Fax: +32 15226003
Contacteer ons